• ETA Masina de preparat paine Duplica Vital Plus 2147 1.4 kg 815 W 14 programe otel inoxidabil - Redecor.ro
  • ETA Masina de preparat paine Duplica Vital Plus 2147 1.4 kg 815 W 14 programe otel inoxidabil - Redecor.ro

ETA Masina de preparat paine Duplica Vital Plus 2147 1.4 kg 815 W 14 programe otel inoxidabil

VIVRE
Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 849,99 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)

Consum de energie 815 W

Capacitate 1400 g

14 programe presetate

Carcasa din otel inoxidabil

Iluminare interioara

Garantie extinsa pentru motor: 5 ani

Trei programe complet unice : Vital Plus 1, Vital Plus 2 si Fermentation

Afisaj LCD si control tactil

Doua palete de mixare (in cuva) pentru o amestecare perfecta


Accesorii:





2 vase de coacere

forma de copt bagheta

carlige de framantare (4 mici, 2 mari)

lingura de masurare mica / mare (5/15 ml)

cupa de masurare (200 ml)

dispozitiv de indepartare carlig



Masina de paine ETA Duplica Vital Plus a fost dezvoltata in colaborare cu expertul ceh in nutritie sanatoasa Otto Reiss. Acest lucru o face ideala pentru cei care vor sa se trezeasca dimineata cu miros de paine proaspata, dar in acelasi timp sa nu faca compromisuri in ceea ce priveste compozitia sa.


3 tipuri de palete de mixare

3 dimensiuni paine

5 grade de rumenire

Timer programare 13 ore

Preparare paine fara gluten



Paine si iaurt de casa





ETA Duplica Vital Plus are trei programe complet unice : Vital Plus 1, Vital Plus 2 si Fermentation. Cu ele puteti coace paine din drojdie naturala, dar puteti produce si branzeturi naturale si iaurturi, mai simplu spus tot ce necesita o temperatura precisa. Datorita programelor Vital Plus 1 si Vital Plus 2 , puteti pregati painea in functie de propriile nevoi – de exemplu, astfel incat sa indeplineasca exact parametrii dietei dumneavoastra.


Cu programul unic de Fermentare, puteti incepe, de asemenea, sa preparati malt din cereale (amasake), iaurturi sau culturi de drojdie (drojdie). Casa ta nu miroase numai a paine.


Specificatii:


Pregatirea complet automata asigura o preincalzire optima, framantare, dospire suficienta, coacere de calitate si reincalzire ulterioara fara a fi nevoie de interventia dumneavoastra.


Utilizare multifunctionala:


a) coacerea diferitelor tipuri de paine: sarata, dulce, alba, integrala sau fara gluten


b) prepararea diferitelor tipuri de aluat, gemuri, marmelade, prajituri, placinte, biscuiti, malt, drojdie, iaurt etc.


Combinatia de otel inoxidabil si sticla confera un aspect exclusiv


Volumul maxim al recipientul permite prepararea alimentelor pana la 1,4 kg


Accesorii bogate, inclusiv accesoriu pentru copt bagheta, 3 tipuri de palete de framantare, o tava dubla pentru coacerea a doua tipuri diferite de paine simultan.


ETA Duplica Vital Plus inseamna mai mult decat un plus pentru sanatatea si confortul dumneavoastra:


PREPARARE SANATOASA – Drojdie ca de la bunica.


PROGRAME VITAL PLUS 1 SI VITAL PLUS 2 – Coacerea painii conform cerintelor dvs.


PROIECTATA SA REZISTE IN TIMP – Tehnologie avansata care prelungeste durata de viata a aparatului, permitandu-ne sa oferim o garantie de 5 ani pentru motor


SETARI IN CONFORMITATE CU GUSTUL DUMNEAVOASTRA – Setarea individuala a procesului de prelucrare (de exemplu, timpul fazelor individuale, preincalzirea, framantarea, dospirea, coacerea si reincalzirea) asigura prelucrarea perfecta chiar si a celui mai dur aluat (de exemplu din faina de secara).


O TEHNOLOGIE, MAI MULTE OPTIUNI – Folosind tehnologia de preparare a painii, puteti prepara si alte tipuri si feluri de mancare : produse de patiserie, drojdie, branza de soia, iaurt, malt de cereale si multe altele.


TEMPERATURA PRECISA – ETA Duplica Vital Plus 2147 este echipata cu un sistem de reglare optima a temperaturii, lucru foarte important si necesar in special in productia de drojdie naturala.



DESCRIEREA DETALIATA A PROGRAMELOR



VITAL PLUS 1 si 2. VITAL PLUS



Programele sunt utilizate pentru stabilirea individuala a tuturor fazelor de preparare a painii (de exemplu, fara gluten), challah, aluatului cu carne tocata, a branzei de soia si a cultivarii culturilor de branza.



KLASIK (CLASIC)



Programul destinat painii de grau alb si de secara bruna; de asemenea, pentru painile aromate de ierburi si stafide. Acesta este cel mai des folosit program.



CELOZRNY (CEREALE INTEGRALE)



Programul a fost creat pentru coacerea painii integrale din grau din faina cu continut scazut de gluten. Aceasta configuratie permite timp mai lung de framantare / amestecare, dospire (adica umflarea boabelor) si preincalzire



TOUSTOVY (PAINE ALBA)



Programul este destinat painii usoare, painii frantuzesti cu crusta crocanta si firimitura usoara. Aceasta configuratie permite mai mult timp pentru framantare / amestecare si crestere necesare pentru structura „pufoasa” a painii franceze



RYCHLY (RAPID)



Programul este destinat coacerii painii albe, de grau si de secara. Aceasta paine este mai mica, cu firimituri mai dense.



SLADKY (DULCE)



Pentru coacerea painilor dulci cu crusta mai crocanta decat cu programul KLASIK (CLASSIC).



DORT (TORT)



Programul este destinat framantarii / amestecarii ingredientelor (de exemplu, pentru tort) coapte apoi pentru o perioada stabilita.



DZEM (GEM)



Programul este destinat productiei de gem sau marmelada din fructe proaspete.



TESTO (ALUAT)



Programul este destinat framantarii / amestecarii si dospitului aluatului fara coacere. Pot fi utilizate diferite ingrediente pentru diferite tipuri de produse de panificatie (de exemplu, cornuri, pizza etc.).



ULTRA RYCHLY (ULTRA RAPID)



Programul este destinat coacerii painii albe, de grau si de secara. Aceasta configurare scurteaza la minimum timpul necesar framantarii / amestecarii, dospitului si coacerii ulterioare. Aceasta paine este mai mica, cu firimituri mai dense.



PECENI (COACERE)



Programul este destinat coacerii painii brune, a prajiturilor sau a painii cu carne tocata. Programul este presetat la 10 minute. Cu toate acestea, timpul de coacere poate fi ajustat, daca este necesar. Timpul maxim de coacere este de o ora.



DEZERT (DESERT)



Programul este destinat framantarii / amestecarii ingredientelor (de exemplu, pentru tort) apoi coapte pentru o perioada stabilita.



KVASENI (FERMENTARE)



Programul este destinat prepararii iaurtului si a fermentului de malt de porumb (amasake) etc. Temperatura optima pentru preparare poate fi setata de la 20° C la 98° C (in trepte de 2° C). Timpul maxim de configurare este de 29:59 ore dupa terminarea programului. Parametrii sunt salvati automat in memorie pentru urmatoarea utilizare.





Dimensiuni produs


Dinemsiuni ambalaj




Lungime 40 cm


Lungime 30.1 cm




Adancime 26 cm


Adancime 36.1 cm




Inaltime 30.5 cm


Inaltime 62.5 cm




Greutate 9.28 kg


Greutate 10.92 kg

Nici unul