Un mod sanatos de a prepara orez, legume, supe si cereale
Putere nominala de intrare 500 W
Capacitate maxima 0,8 kg orez (greutate inainte de gatire)
Functionare complet automata
Volumul maxim al recipientului 1,5 l
Recipient detasabil din aluminiu cu suprafata antiaderenta
Capac din sticla cu orificiul pentru evacuarea aburului
Functie de mentinere la cald
Comutator PORNIT / OPRIT
Accesorii: cana de masurare 160 ml, lingura pentru orez
Manerele pe aparat si capac sunt izolate termic
Intrerupator de siguranta – aparatul nu poate fi pornit fara vas
Protectie pentru functionare fara apa
Lumini indicatoare pentru functionare si mentinere la cald
Carcasa izolata termic
Design in culoare alba
Ansamblare simpla si rapida
Pregatire foarte rapida si usoara
Cablu de alimentare detasabil pentru depozitare usoara
Orezul este o garnitura excelenta pentru o varietate mare de mancaruri gatite. In teorie, este usor de facut, totusi, in practica, este foarte usor sa il strici sau sa il arzi. Pentru oricine gateste orez in mod regulat, sau pur si simplu isi doreste o portie de orez gatit perfect din cand in cand, aparatul de fiert orez GALLET REZE RC150 este foarte folositor. Acesta este un ajutor practic in bucatarie care pregateste perfect nu numai toate tipurile de orez ci si legume, supe si cereale. Prin urmare, este utilizat pentru a gati mai multe feluri de mancaruri sanatoase si echilibrate nutritional.
Dispozitivul are marele avantaj ca mentine temperatura dupa gatit, astfel incat daca doriti preparati orezul si il consumati mai tarziu.
Aparatul este echipat cu multe alte elemente de siguranta:
carcasa izolata termic,
manere izolate termic atat pe dispozitiv si pe capacul din sticla,
indicatoare luminoase pentru mentinerea temperaturii si pentru functionare,
un intrerupator de siguranta care garanteaza ca nu porniti dispozitivul fara recipientul interior.
GALLET REZE RC150 are un design simplu alb din plastic. Pachetul include un recipient de masurare de 160 ml si o lingura pentru orez.
O modalitate utila de a imbogati orezul cu alte minerale si vitamine valoroase este combinarea acestuia cu diverse leguminoase, nuci si seminte . De exemplu, Quinoa, Kaniwa, linte rosie, linte neagra, bulgur, mei, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, migdale, susan negru pot fi adaugate orezului avand un timp de gatire similar. De asemenea, puteti adauga direct legume taiate in bucati mici pentru a pregati astfel o garnitura interesanta.
Cauti inspiratie pentru prima reteta cu acest aparat ? Avem o sugestie pentru tine !
Garnitura pentru pui cu legume
Adaugati in bolul aparatului o cana de orez basmatic impreuna cu o mana de quinoa . Se adauga deasemenea: sare dupa gust, un varf de condimente italienesti, 2 linguri de seminte de floarea-soarelui si 2 lingurite de seminte de susan negru . Se toarna apa astfel incat nivelul apei sa fie cu aproximativ 1,5 cm peste nivelul orezului. Adaugati o bucata de unt (aproximativ 10g), inchideti capacul si porniti aparatul. Dupa terminarea programului lasati amestecul inca 10-15 minute fara a deschide capacul. Aceasta garnitura delicioasa o puteti servi cu piept de pui prajit si legume.