• LEGO Star Wars Clone Troopers din Legiunea 501 75280 - Redecor.ro
  • LEGO Star Wars Clone Troopers din Legiunea 501 75280 - Redecor.ro

LEGO Star Wars Clone Troopers din Legiunea 501 75280

VIVRE
Acest produs a fost văzut ultima dată pentru 159,99 RON pe
  • Detalii
  • Opinii (0)





Caracteristici:


Copiii se pot juca pe roluri alaturandu-se rangurilor de razboinici de elita din Legiunea 501, si pot juca bataliile celebre din Star Wars: The Clone Wars cu acest set de actiune 75280, care include si un AT-RT Walker si un BARC Speeder.

Acest set de construit LEGO Star Wars include 4 minifigurine LEGO: 3 minifigurine Clone Trooper din Legiunea 501 si un Jet Trooper din Legiunea 501 echipat cu jetpack, plus 2 droizi si arme pentru lupta.

AT-RT Walker are o schema de culori noua pentru 2020, picioare articulate, un lansator de proiectile, puncte de atasare pentru un blaster si electrobinoclu, iar BARC Speeder are 2 lansatoare de proiectile pentru a inspira joaca creativa.

Acest set de joaca este compus din 285 de piese si este un cadou genial pentru ziua de nastere sau alta ocazie speciala din viata copiilor cu varsta de minim 7 ani.

Cele doua vehicule isi fac aparitia si in jocul video LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, unde pot fi conduse.

AT-RT Walker masoara peste 17 cm inaltime, 9 cm lungime si 8 cm latime aE“ marimea perfecta pentru a fi luat la drum in bagaj impreuna cu BARC Speeder. Joaca-te oriunde vrei!

Nu este nevoie de baterii pentru aceasta jucarie LEGO Star Wars aE“ este construita doar din piese LEGO si alimentata de imaginatia nelimitata a copiilor. Actiunea nu se opreste niciodata!

Vrei sa cumperi aceasta jucarie LEGO 75280 pentru cineva care este incepator in lumea LEGO? Nicio problema, setul include instructiuni ilustrate usoare de urmarit. Deschide cutia si da drumul distractiei!







Dimensiuni:


AT-RT Walker masoara peste 17 cm inaltime, 9 cm lungime si 8 cm latime.







Numar piese: 285.






Varsta recomandata: 7 ani +.

Nici unul